Ivm met werkzaamheden zijn tijdelijk de artikelen niet up to date en kunnen prijzen afwijken. Neem hiervoor contact met ons op
Geld besparen? Betrek ons in uw project! Neem contact op
Zoeken
Winkelmandje
Categorieën

Hijman Amsterdam, Groothandel in schoonmaakartikelen over op LED

Hijman te Amsterdam over op LED ven Velectra.

Hijman heeft Velectra benaderd voor een goed lichtadvies voor in hun grote magazijn en expeditie ruimten. In de oude situatie werd er nog gebruik gemaakt van oude Tl-armaturen van 2x 36watt con. De lichtopbrengst was erg slecht en het energieverbruik hoog +- 100 watt per armatuur. Velectra heeft de Norm armaturen geadviseerd van 40watt met 4800 lumen per armatuur. Dit is een vrij nieuw spat-waterdicht IP65 LED armatuur van Velectra en is zeer eenvoudig te installeren.

Dit omdat het armatuur niet meer open gemaakt hoeft te worden maar doormiddel van een wartel draai syteem eenvoudig op de kop van het armatuur aan gesloten kan worden. Dit zorgt voor een snelle installatie en scheelt veel tijd.

Totaal zijn er meer dan 94 stuks verdeeld over deze ruimten.

Dit betekend een flinke besparing op de energiekosten maar vooral een zeer goed verlichte werkplek voor het personeel. Men kan de producten nu goed vinden, etiketten zijn goed leesbaar en dat zorgt samen voor een prettige en veilige werkplek.  vele complimenten zijn er al gekomen vanuit het personeel richting Velectra. Op de foto’s kunt u goed het verschil zien tussen de nieuwe LED armaturen en de oude Tl-armaturen.

Over Hijman

De basis van Hijman Schoonmaakartikelen gaat meer dan 100 jaar terug. Simon Abraham Hijman verkocht al in 1910 sponzen, zeemleer en borstelwerk. Tot op de dag van vandaag verkoopt Hijman deze artikelen nog steeds, alleen is het assortiment behoorlijk uitgebreid met de nieuwste oplossingen en producten op het gebied van de schoonmaak en glazenwasserij. Met een assortiment van meer dan 6000 artikelen en ruim 5000 klanten behoort Hijman inmiddels tot de top 5 schoonmaakgroothandels. En of het nu om een schoonmaakbedrijf, glazenwasser, school of horeca gaat, wij bieden onze klanten een totaalpakket aan middelen, materialen en machines voor de professionele schoonmaak.

Onze doelstelling is voorzien in de fundamentele behoefte aan een schone (werk)omgeving door de verkoop van professionele schoonmaakproducten en –machines. Wij streven daarbij naar langdurige en duurzame samenwerkingsverbanden met alle belanghebbenden. Hijman doet graag op een open, plezierige en eerlijke manier zaken, gericht op regelmatige en structurele groei.

Waarom kiezen voor Hijman?

  • Duurzaam zaken doen
  • Samen kansen benutten
  • De klant staat centraal bij ons
  • Snel bestellen via web en ophalen in de winkel (Fast Pick Up)
  • Service met een glimlach
  • Levering uit voorraad
  • Snelle levering door eigen vervoer en chauffeurs
  • Zelfservice in onze winkel (1250 m²) in Amsterdam
  • 100 jaar ervaring: wij weten van schoonmaak!

Elk bedrijf heeft zijn eigen karakter. Voor Hijman geldt dat wij een bedrijfscultuur hebben waarbij werkplezier, respect en continuïteit voorop staan. Wij kiezen voor medewerkers met kennis en kunde, die enthousiast zijn in hun werk. Ons doel daarin is om onze medewerkers langdurig aan ons te verbinden. Het ontwikkelen en motiveren van onze mensen is daarom een belangrijke factor binnen Hijman. En uiteraard is onze Amsterdamse humor te vinden in het DNA van Hijman!

Samen met u

De relatie met onze klanten is een doel op zich. Wij gaan voor de samenwerking op lange termijn en dit doen wij door het ook echt ‘samen’ te doen! Wij helpen u met het opstarten van nieuwe projecten, ondersteunen u bij uw commerciële proces en organiseren speciale trainingen op schoonmaakgebied. Service houdt bij Hijman niet op bij de voordeur, wij doen graag die stap extra om samen met u toegevoegde waarde te creëren. Samen voor het beste resultaat!

Duurzaam

Hijman kiest bewust voor zaken doen vanuit een duurzaam oogpunt. Want wij zijn mede verantwoordelijkheid voor het zorgen voor onze wereld. Hijman kiest daarom voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen met oog voor mens, milieu en maatschappij.

Meer weten? Of vrijblijvend kennis met ons maken? Graag! U bent van harte welkom in onze winkel in Amsterdam, maar u kunt ons ook bellen of mailen. Wij vertellen u graag meer!