Ivm met werkzaamheden zijn tijdelijk de artikelen niet up to date en kunnen prijzen afwijken. Neem hiervoor contact met ons op
Geld besparen? Betrek ons in uw project! Neem contact op
Zoeken
Winkelmandje
Categorieën

LED panelen velectra in speciaal onderwijs toegepast in Haarlem

Speciaal onderwijs in Haarlem over op LED

Basisschool in het speciaal onderwijs uit Haarlem is overgestapt op LED panelen van Velectra. De school heeft reeds een grote renovatie ondervonden waarin installateur L. van der berg uit Haarlem is betrokken. De installateur heeft Velectra benaderd voor een lichtplan en er is samen gekeken naar een juiste oplossen en wat er het beste toegepast kon worden aan LED. De keuze is er gemaakt om gebruik te maken van LED panelen, model: Velectra LED paneel 595×595 3000k URG19 GST 18/3 art. 8719481978068.

Dit paneel heeft een hoge lichtopbrengst en is door de toepassing van Osram led technologie van geode kwaliteit. De URG19 wil zeggen dat er nauwelijks verblinding is en hierdoor de LED panelen zorgen voor rustig licht en een prettig verlichte ruimte. Ook is er gebruik gemaakt van de nieuwe LED opbouw frames, waardoor het mogelijk is geworden om dezelfde LED panelen opbouw toe te passen wat eenheid geeft. Om diverse ruimtes sfeer te geven is er gebruik gemaakt van inbouw LED strips, zowel in kleur als in warm wat zorgt voor een goed verlichte ruimte met een speels karakter.

Over dit LED paneel

De LED panelen voor in een systeemplafond van Velectra zijn gemaakt van een hoge kwaliteit. De toegepaste SMD LED’s van Osram hebben een hoge lichtopbrengst van meer dan 110 lumen per watt. Dankzij de zeer transparante acryl afscherming met een microprismatische laag is er een URG19 (anti verblinding) op dit paneel wat zorgt voor zeer aangenaam licht in bijvoorbeeld een school of kantoor. De randen zijn afgewerkt met een witte Ral 9016 poeder gelakte plaatstalen behuizing.

Specificaties

  • 230v~
  • GST 18/3
  • IP40
  • CRI 80 
  • 30.000hr L80 B20

Extra opties

  • Dimbaar 1-10v
  • Dimbaar Dali
  • Inbouw en opbouw frame
  • Noodfunctie

Meer weten over de LED producten? https://www.velectra.nl/producten

Installateur op dit project:

ETB van den Berg is een elektrotechnische dienstverlener met al vele jaren vakmanschap in licht- en krachtinstallaties, communicatietechniek en veiligheid.

Meer weten over installatiebedrijf L. van den Berg?
http://www.etbd.nl/