Ivm met werkzaamheden zijn tijdelijk de artikelen niet up to date en kunnen prijzen afwijken. Neem hiervoor contact met ons op
Geld besparen? Betrek ons in uw project! Neem contact op
Zoeken
Winkelmandje
Categorieën

Unidex BV. nieuwe locatie De Zilk over op LED van Velectra.

Unidex BV. heeft een nieuwe extra locatie in de Zilk. (voormalig pand Bakker)

Velectra is benaderd door Peter Bakker, eigenaar van Installatiebedrijf Domotica Passie voor het maken van een lichtadvies voor het gehele pand. Er is gekozen voor meer dan 1 kilometer LED lichtlijn van Velectra in het pand. Een combinatie van LED lijn-armaturen met meer dan 8000lumen netto (50w. ps.) en 10350 lumen Netto (68w. ps.) in de kleur 4000k met een goede CRI (kleurweergaven)

Hierdoor is het pand zeer goed een duurzaam verlicht en is er een prettige werkomgeving gecreëerd. Voorafgaande de levering zijn er lichtberekeningen gemaakt per ruimte en zijn er demonstraties gegeven om zo aan de NEN normen en wensen van de klant te voldoen. Naast de Hallen zijn ook de koelcellen verlicht met meer dan 50 stuks IP65 sp.water dichte LED armaturen van meer dan 8000lumen per stuk en zal ook de gehele buitenverlichting over gaan op LED verlichting van Velectra. Kortom Velectra verzorgd de gehele verlichting en is erg betrokken bij dit project.

Over Domotica Passie

Wij zijn een bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in woningautomatisering en gebouw beheer. Wij zijn actief op het gebied van Domotica. Van advies tot uitvoering en service, zowel voor de professional als de particulier.

Wij onderscheiden ons door onze persoonlijke aanpak en door onze manier van werken. Uitgangspunt is altijd de wens van de klant en niet de technische mogelijkheden.

Van belang is dat een project gestart word met een goed omlijnd plan, waarin de bouwheer en/of architect al zijn/haar ideeën en wensen met ons heeft doorgesproken. Aan de had van dit plan word een voorstel gemaakt uit wat voor installaties gekozen kan worden. Inmiddels hebben we verschillende projecten afgerond met diversen merken.

Wij zijn niet merk gebonden, het gebruikte merk hangt veelal af van de smaak van de klant, Ook bestaat de mogelijkheid om met verschillende fabrikanten in een systeem te werken. Wij werken zowel met gesloten al open systemen. Een open systeem is bv. het KNX/EIB.

over-ons-KNX

KNX is een open Domotica standaard waar meer dan 150 fabrikanten deel van uit maken. Bij de links onderin is een aantal van deze fabrikanten opgenomen.

Wij mogen ons KNX specialist noemen. In Nederland zijn op dit moment meer dan 170 KNX Professionals die u op deskundige wijze kunnen ondersteunen. Domotica Passie is lid van KNX Professionals.

Meer over Domotica Passie https://www.domoticapassie.nl/

Unidex is gespecialiseerd in de distributie van exotische levensmiddelen met de nadruk op Europa.

Jarenlange ervaring met import en export in samenwerking met partners over de hele wereld hebben geleid tot een breed assortiment aan Afrikaanse, Caraïbische, Midden-Oosterse en Aziatische authentieke levensmiddelen. Wij bieden exclusieve merken, tailor-made concepten en opties in private label. Unidex levert aan de kleine toko tot aan groothandel en landelijke retailers waarbij klantvriendelijkheid, service, en respect voorop staan.

Unidex toen en nu

De geschiedenis van Unidex begint in 1989 op de slaapkamer van een jonge student, die een project schreef voor zijn afstuderen. Met een vader in de specerijenhandel is de liefde voor authentieke exotische levensmiddelen er met de paplepel ingegoten. Het was dan ook geen verrassing dat zijn afstudeerproject aan exotische voeding was gerelateerd. Met zijn diploma op zak en talloze connecties in de handel besloot de kersverse afgestudeerde jongeman zijn passie voor heerlijk exotisch eten te volgen. En dat was het begin van Unidex.

Nu, 29 jaar later, is Unidex uitgegroeid tot een succesvol multinationaal bedrijf. Om Unidex de ruimte te kunnen geven die nodig was voor de groei die werd doorgemaakt zijn we door de jaren heen meerdere malen verhuisd. Sinds 2002 is ons hoofdkantoor gevestigd op huidige locatie in Hillegom. Ook hier blijven we verder groeien, maar in plaats van verhuizen hebben we de omliggende gebouwen toegevoegd aan ons kantoor en logistiekcentrum. Zo zijn we van één gebouw in 2002 gegroeid naar drie gebouwen in 2018.

Ook in de toekomst verwachten wij te blijven groeien. De ontwikkelingen op het gebied van authentieke exotische voeding staan niet stil. Niet alleen onze locatie, maar ook Unidex, ons assortiment en ons netwerk zal dus blijven groeien. Maar hoe groot we ook worden, we zullen altijd de authenticiteit en kwaliteit blijven bieden die je van onze producten en service gewend bent.

Meer over Unidex: https://www.unidexholland.com/nl/