Ivm met werkzaamheden zijn tijdelijk de artikelen niet up to date en kunnen prijzen afwijken. Neem hiervoor contact met ons op
Geld besparen? Betrek ons in uw project! Neem contact op
Zoeken
Winkelmandje
Categorieën

Verlichting op led bedrijfshal en showroom bij Somfy Hoofddorp.

Dit mooie project is gerealiseerd door Velectra uit Hillegom in samenwerking met de installateur Holma uit Lisse

Somfy is een wereldwijd opererende Franse onderneming en toonaangevend fabrikant van elektrische motoren, bedieningen en sensoren voor buitenzonwering, rolluiken, raamdecoratie, gordijnen, tuinhekken, garagedeuren en verlichting. Het Somfy hoofdkantoor is gevestigd te Cluses in de Franse Alpen. Wereldwijd zijn bijna 8000 mensen werkzaam voor de onderneming. Vanuit de dochtervestiging te Hoofddorp werken dagelijks ca. 60 medewerkers aan de marketing, verkoop en technische ondersteuning voor de Nederlandse markt.

Velectra is gevraagd om alle verlichting te vervangen en geheel te vernieuwen naar LED. Dit In samenwerking met Tordior van den Berg architecten. Het volgende is gerealiseerd, 48 stuks VEL optic pendel armaturen en 12 stuks VEL rondo led armaturen plus radar. Daarnaast zijn 12 stuks downlighters en verschillende designarmaturen met het  Philips HUE systeem. Ook is het complex voorzien van diversen noodverlichtingen.