Ivm met werkzaamheden zijn tijdelijk de artikelen niet up to date en kunnen prijzen afwijken. Neem hiervoor contact met ons op
Geld besparen? Betrek ons in uw project! Neem contact op
Zoeken
Winkelmandje
Categorieën

Verlichting op LED kantoor en bedrijfshal RSH Hillegom

Velectra heeft weer een mooi project mogen realiseren bij RSH te Hillegom.

De producten zijn geleverd door ons en ze zijn door de werknemers van RSH zelf gemonteerd! RSH Hillegom levert klant specifieke mechanische bedieningskabels, hydrauliekslangen, hydrauliekleidingen en toebehoren aan (machine) montagebedrijven en de vervangingsmarkt. De ervaren vakmensen van RSH assembleren en ontwikkelen kwaliteitsmaatwerk dat naadloos aansluit bij de productieprocessen en systemen van onze klanten.

Betreffende dit project heeft RSH Hillegom de BlueLine® LED Panelen 59,5 x 59,5 3000k in hun kantoor/magazijn in Hillegom laten plaatsen. Daarmee hebben zij een besparing van 65% in energiekosten gerealiseerd.

Bijgaande zie u foto’s van het project. Wilt u uw kantoor of bedrijfsruimte ook laten voorzien van energiezuinige LED verlichting? Neem dan gerust contact met ons op via 0252-534867 of mail naar Info@velectra.nl. Ook kunt u natuurlijk voor persoonlijk advies langs komen bij ons in de showroom aan de Weerlaan 2 te Hillegom!