Ivm met werkzaamheden zijn tijdelijk de artikelen niet up to date en kunnen prijzen afwijken. Neem hiervoor contact met ons op
Geld besparen? Betrek ons in uw project! Neem contact op
Zoeken
Winkelmandje
Categorieën

Wittur Benelux te Almere geheel over op LED

Wittur, wereld leider als leverancier in liftonderdelen heeft er voor gekozen om over te stappen op LED verlichting van Velectra.

https://www.wittur.com/nl/wittur-group/worldwide-sales-network.aspx

In hun magazijn te Almere te grote van 1500m2+ zijn de bestaande Tl-armaturen van 2x58watt con. vervangen voor de nieuwste en zeer moderne LED lichtlijnen.

De keuze om over te gaan op LED lichtlijnen was vanwege het universele systeem. Deze lichtlijnen werken met modulen van +- 143cm per stuk. Hier kan men zelf de keuze maken of men hier een LED armatuur plaatst. met daarbij de keuze in de armaturen van welk vermogen of bundel. zit men laag bij de grond kan men kiezen voor een brede bundel en als men hoog zit kan men er voor kiezen om een armatuur met een smalle bundel. zo kan het licht gestuurd worden naar de locatie waar het nodig is.  ook Kan men er voor kiezen om een blindplaat te plaatsen op plekken waar er geen armaturen nodig zijn. Omdat er in de lichtlijnen meerdere aders zitten is er een keuze om op de lijn meerdere schakelingen te maken of om zelfs led armaturen te plaatsen met een noodfunctie.

Bij de firma Wittur is er gekozen om LED armaturen te plaatsen met een hoge lichtopbrengst van 11.593 lumen en met een vermogen van 85 watt in de kleur van 4000k. Totaal zijn er 7 lichtlijnen geplaats van 23 mtr per lijn en is elke ruimte zeer goed verlicht met gemeten een luxwaarde van meer dan 700 lux op de grond. Dit zorgt voor een zeer prettige en veilige werkomgeving voor als het personeel, transporteurs en leveranciers.

Ook interesse in een LED lichtlijn op maat? Laat het ons gerust even weten.