Ivm met werkzaamheden zijn tijdelijk de artikelen niet up to date en kunnen prijzen afwijken. Neem hiervoor contact met ons op
Geld besparen? Betrek ons in uw project! Neem contact op
Zoeken
Winkelmandje
Categorieën

Xella rust drie fabrieken uit met moderne en duurzame LED-verlichting van Velectra

Meer lichtopbrengst met minder energie

Xella kiest voor extra veilig en duurzaam werken en rust drie fabrieken uit met moderne led-verlichting.

De kalkzandsteenfabriek van Xella in Herwaarden had de primeur met meer dan 240 led-armaturen voor de binnen- en buitenverlichting van de fabriek. In de fabriek in Herwaarden zijn circa 180 spatwaterdichte led-armaturen geplaatst van Velectra. De 6.900 lumen en 10.000 lumen variant in 4000k geven veel en vooral goed licht en leveren een energiebesparing op van meer dan 65% ten opzichte van de oude verlichting. In de kantoren is de tl-verlichting ingewisseld voor nieuwe led-panelen.

Op het buitenterrein is de verlichting ook ingrijpend vernieuwd. Zo is de mastverlichting met gasontlading (400 Watt) vervangen voor led-armaturen met 166 Watt. Ook de gevelarmaturen zijn vervangen. Dankzij de hogere lichtopbrengst is het buitenterrein beter verlicht, met minder energie. Dat zorgt voor extra veiligheid voor personeel en bezoekers én een besparing van elektriciteit.

Reden voor Xella om nog twee andere fabrieken uit te rusten met moderne led-technologie. Het gehele buitenterrein van de vestiging in Vuren krijgt zogeheten led-stralers van 166 Watt en 430 Watt. De kalkzandsteenfabriek in het Limburgse Echt wordt gemoderniseerd met ruim vijfhonderd spatwaterdichte led-armaturen in de fabriek en 430 Watt led-stralers  (31 stuks) voor het buitenterrein.

Dit zijn lovende woorden van Xella uit hun nieuwsbrief:
http://actueel.xella.nl/news/xella-gaat-voor-moderne-en-duurzame-led-verlichting